L'ADHEC premia els comerços i els emprenedors molletans

L'associació d'autònoms de la ciutat compta ja amb unes 600 empreses associades

Economia

L'ADHEC premia els comerços  i els emprenedors molletans
L'ADHEC premia els comerços i els emprenedors molletans

Laura Ortiz

El Mercat Vell acollia dimecres la segona edició de la Gala de comerços i nous emprenedors de Mollet, que organitza l'Associació d'Autònoms Dones i Homes Emprenedors de Catalunya s.XXI (ADHEC) i que té com a objectiu "reconèixer l'esforç i la feina dels autònoms i botiguers que, tot i les dificultats, cada dia axequen la persiana", explicava Lluís Farré, president de l'ADHEC.

En aquesta ocasió, la gala reconeixia l'antiguitat comercial de la Joieria Venus, Calçats Angulo, Sastreria Tarrés, Esport Escuin i Merceria Montserrat. Enguany també es volia premiar la continuïtat del comerç familiar i en aquest cas les firmes reconegudes van ser Ferreteria La Muñoza, Molletauto, Recambios Mollet, Forn Llargués i Construcciones Benítez. Per acabar també es va premiar l'antiguitat d'algunes de les empreses com a sòcies de l'ADHEC. En aquest cas van ser Esteticien Alsu, Som Serveis, Perruqueria Imma Amills, Stir 180 i Cambridge School.

La gala, a la qual van assistir unes 300 persones, també va voler fer un reconeixement a les quatre dones que van propiciar la creació, ara fa 10 anys, de l'ADHEC: Maria Milagros, Dolors Pérez, Jaqueline Bravo i Carmen Rodero.  "Vam néixer com una associació de dones emprenedores", recorda Bravo, qui afegia que, durant aquests anys "hem tirat endavant amb l'objectiu d'ajudar els petits autònoms". Actualment, l'ADHEC que va néixer com una petita associació ja compta amb uns 600 socis. "Estem satisfetes de veure qu la gent s'ha adonat que és important la feina conjunta", concloïa.
El creixement de l'associació es deu, també en gran part, a la tasca de difusió i assessorament que promou l'actual president, Lluís Farré, a qui l'alcalde, Josep Monràs, li va reconèixer la perseverança i la seva proximitat.

Per la seva part, l'alcalde lloava la feina de botiguers i autònoms de la ciutat i apostava pel treball conjunt per enfortir el teixit comercial local. "Amb la unió del comerç i l'administració som més forts", deia. Monràs també recordava que des del consistori i amb la col·laboració del comerç s'està treballant una diagnosi de la situació del sector, que "afronta reptes nous que haurem de superar conjuntament", indicava.

Edicions locals