La castanyada més terrorífica, a Mollet

Mollet serà un dels municipis que comptarà amb passatges del terror per Halloween

Cultura

El passatge del terror al Centre Cívic l'Era és una de les activitats programades
El passatge del terror al Centre Cívic l'Era és una de les activitats programades

La castanyada i Halloween. Totes dues celebracions –una de catalana i l'altra d'importada– ompliran d'actes el Baix Vallès. Tanmateix, els passatges del terror i les activitats que juguen amb la por guanyen any rere any un pes més important.

A Mollet, les activitats comencen aquest divendres (18 h) amb la projecció de la pel·lícula Frankenwwenie i diversos tallers de Halloween al Centre Cívic de Can Borrell. Dimecres 31 (18 h) serà el torn del 3r passatge del terror del Punt Jove a L'Era. I el Club de Ball Esportiu Dandi organitzarà el mateix dia una desfilada de zombis i monstres pels carrers de la ciutat (18.30 h) i tot seguit (19 h) faran unes exhibicions de flashmob a la plaça Catalunya. Dijous serà el torn del nou passatge del terror interactiu de la colla dels Torrats –Per Mortum–, de 19 h a 1 h al Centre Cívic Can Pantiquet. La colla estrena enguany una nova ubicació, amb un nou recorregut més llarg i amb moltes sorpreses i ensurts a l'interior.

Terror a banda, el parc Lluís Companys acollirà dissabte (de 16 h a 20 h) la festa de la castanyada, amb música d'ambient i repartiment de castanyes i vi dolç, a càrrec de l'Associació de Veïns de Can Pantiquet. I per Tots Sants hi haurà una nova festa de la castanyada a l'Espai Sant Jordi.

També hi haurà activitats de castanyada i Halloween a Parets, Montornès, la Llagosta, Montmeló, Sant Fost, Martorelles i Santa Maria de Martorelles.

Edicions locals