Arriben els Premis Manuel Arroyo 2019

La Fundació Sant Gervasi i Escola Sant Gervasi-Grup CLADE convoquen els Premis Manuel Arroyo 2019

Economia

Guanyadors , jurats i comissions dels  IV Premis Manuel Arroyo en l’acte de  lliurament dels premis
Guanyadors , jurats i comissions dels IV Premis Manuel Arroyo en l’acte de lliurament dels premis

Mollet del Vallès

Escola Sant Gervasi Cooperativa ha convocat la 5a edició dels Premis Manuel Arroyode foment i suport de l’emprenedoriaen l’àmbit de l’economia cooperativa.

En aquesta ocasió, Els Premis constaran del V Premi Manuel Arroyo per a emprenedors de l’economia cooperativa i del V Premi Manuel Arroyo per a exalumnes d’Escola Sant Gervasi.

El primer pretén impulsar la creació de projectes empresarials de caire cooperatiu i, alhora, estimular i prestigiar els valors de l’emprenedoria, la cooperació i l’esperit innovador i transformador. El segon premi vol ser un reconeixement a la trajectòria professional o vital d’un alumne de l’Escola que s’hagi distingit per aquests mateixos valors.

Les candidatures als Premis es poden presentar a través del seu web oficial, www.premismanuelarroyo.coop, fins al dia 1 de març de 2019.

Els Premis porten el nom del fundador d’Escola Sant Gervasi, Manuel Arroyo Porras (1946-2008), que va ser director del centre entre 1970 i 2007 i president de la cooperativa fins al seu decés. Des dels inicis de la seva activitat professional, Arroyo va endegar i inspirar molts projectes fonamentats en els valors que els Premis volen difondre: compromís, cooperació i empenta innovadora i transformadora. Entre aquests projectes cal destacar la creació de l’Institut Universitari de Ciència i Tecnologia (IUCT), que va presidir fins a l’any 2008.

Edicions locals