Els socis del CF Mollet UE donen suport a la junta directiva de Jordi Candela

Una seixantena d'afiliats van assistir a l'assemblea general ordinària del club celebrada ahir al Centre Cultural La Marineta

Esports

Una seixantena de socis van assistir a l'assemblea
Una seixantena de socis van assistir a l'assemblea | Sergi Escudero

Mollet del VallèsSergi Escudero

La junta directiva de Jordi Candela va sortir reforçada de l'assemblea general ordinària del CF Mollet UE celebrada ahir al Centre Cultural La Marineta. La seixantena de socis que hi van assitir, la més concorreguda dels últims anys, van aprovar per majoria absoluta tots els punts de l'ordre del dia, entre ells, l'estat de comptes de l'exercici 2017-18 (amb 34.606 euros de benefici), el pressupost de la 2018-19 (uns 250.000 euros, el mateix que el curs anterior) i el reglament general de règim intern. A més, Candela va proposar fer una votació simbòlica per saber si els socis presents donaven suport a la seva junta. Només sis van votar en contra i un, en blanc. 

Les queixes en les intervencions dels socis van ser per tenir el mateix pressupost que la temporada anterior malgrat el descens del primer equip a Segona Catalana; pel fet que el club té quatre socis d'honor que alguns  afiliats asseguren que mai s'han votat en assemblea i per la presència d'empreses en la llista de socis (els estatuts només permeten persones físiques). A més, tres assistents van voler que es desmentís l'impagament del seu carnet de soci durant les últimes temporades. També es va demanar comptar un per un els vots, i no a simple vista. 

Per la seva banda, la junta directiva va explicar que el pressupost és el mateix que la temporada passada perquè "l'objectiu del primer equip continua sent pujar a Primera Catalana aquesta temporada malgrat el mal inici i no ens estalviarem esforços". I va anunciar que el novembre s'incorporaran tres o quatre jugadors. Per últim, el club va explicar que ha creat un departament per captar jugadors de la comarca amb l'objectiu de millorar el nivell dels seus equips.

 

Edicions locals