El Pessebre Vivent de Sant Fost busca figurants i voluntaris

L'entitat està preparant la 52a edició

Cultura

El Pessebre Vivent de Sant Fost busca figurants o voluntaris
El Pessebre Vivent de Sant Fost busca figurants o voluntaris

L'entitat santfostenca del Pessebre Vivent cerca figurants o voluntaris per a les representacions del 52è pessebre vivent de Sant Fost, al Nadal.

Amadeu Gelada, president des del mes de juliol –relleu de Joan Armengol–, assegura que van "curts en algunes escenes". Concretament es necessiten reserves de Sant Josep, un matrimoni i tres o quatre fills per a les pallisses, i gent per fer de poble. En definitiva, "per cobrir les esquenes, perquè sempre falla algú".

Gelada recorda que "abans la gent estava més involucrada i era més compromesa" i que es demana "compromís" als membres de l'entitat.

De cara a aquesta 52a edició, "ja fa un parell de setmanes que estem netejant la muntanya i preparant el terreny per al pessebre", diu el president. I aquest cap de setmana va tenir lloc un dinar de l'entitat, en el qual hi van assistir 136 persones, dels quals uns 115 eren membres del Pessebre Vivent.

Més enllà de les representacions

El president també explica que qui s'hi apunti, entrarà a formar part d'un "grup humà molt maco i divertit", i on no tot són les representacions del pessebre per Nadal. "Com a contrapartida a la feina feta, organitzem sopars i dos o tres sortides a l'any. Aquest any hem anat a Port Aventura i fa dos vam anar a Salou", conclou Gelada.

Els interessats en formar part del Pessebre Vivent de Sant Fost, han de trucar al 671 432 064.

Edicions locals