Un home és atropellat a la B-500 davant l’Ajuntament de Sant Fost

L'accident es va produir en el pas de vianants que travessa la carretera des de la plaça de la Vila

Societat

Un home és atropellat davant l’Ajuntament de Sant Fost
Un home és atropellat davant l’Ajuntament de Sant Fost

Sant Fost de Campsentelles

Un home d'edat avançada va ser atropellat davant de l'Ajuntament de Sant Fost, a la plaça de la Vila, quan creuava el pas de vianants de la B-500. L'accident es van produir el dissabte 3 de novembre cap a les 20 h.

Tant la policia local del municipi com els Mossos d'Esquadra es van traslladar fins al lloc dels fets. De la mateixa manera, dues unitats del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) van personar-se per assistir l'home que presentava segons l'Ajuntament "un fort cop al front" i que va ser traslladat a l'Hospital de Granollers.

L'home es troba ingressat i segons confirma el SEM el seu estat és "menys greu". Aquesta classificació s'utilitza per als pacients que es troben entre l'estat "lleu" i l'estat "greu".

El pas del tram B-500 per Sant Fost és un punt de trànsit conflictiu. L'Ajuntament del municipi assegura que "cada mes circulen per la carretera una mitjana de 360.000 vehicles, uns 10.500 cada dia". "El semàfor amb càmera de davant del Pavelló 1 és ignorat per uns 1.000 vehicles cada mes i els últims dos anys s'han comptabilitzat 122 accidents", afegeixen des del consistori.

És per aquest motiu que des de l'Ajuntament es demana el desviament del tram que va de Can Romagosa a l'accés del Besós.  La Comissió de Territori del Parlament de Catalunya reconeixia al setembre la necessitat de desviar la B-500 però, amb les seves votacions, JxCat i ERC evitaven que el Govern hagués de presentar una proposta de desviament al municipi.

El 2016, una veïna de 79 anys del barri de Can Calet va morir arran de les ferides causades per un atropellament mentre travessava un pas de vianants a la carretera B-500, en aquest cas, al costat del supermercat Lidl.

Edicions locals