Prop de 50 comerços de l'Adhec es donaran a conèixer al mercat de Mollet

"Finestra oberta de Mollet" és una iniciativa que vol facilitar les tasques de promoció al petit comerç de la localitat

Economia

Presentació de "Finestra oberta al comerç de Mollet"
Presentació de "Finestra oberta al comerç de Mollet"

Mollet del Vallès

El mercat municipal serà el primer emplaçament en el qual l'Associació de Dones i Homes Emprenedors de Catalunya Segle XXI (ADHEC) durà a terme la seva iniciativa "Finestra oberta al comerç de Mollet". Així ho va anunciar el seu president Lluís Farré el dilluns a la Marineta.

Aquest projecte permetrà que vora 50 comerços associats a l'Adhec puguin promocionar-se al mercat. Cada un d'ells comptarà amb una setmana per fer-ho i "no podran ser de menjar" ni  "podran vendre, simplement es donaran a conèixer", va assenyalar Farré.

D'aquesta forma els negocis tindran a la seva disposició "un espai físic" on exposar els seus productes o serveis. "Serà una taula, un cartell per donar-se a conèixer", va explicar Farré. A més a més, la iniciativa també posarà a disposició dels socis una pantalla on fer difusió en forma de vídeo. "Nosaltres pagarem la quota que s'ha de pagar per estar al mercat. Serà totalment gratuït per als associats menys la propaganda que se l'hauran de pagar ells", va afegir Farré

Segons va explicar el president de l'Adhec, "Finestra oberta al comerç de Mollet" que compta amb el suport l'Ajuntament i Merca Mollet es posarà en marxa en menys d'un mes quan rebi tots els permisos necessaris.

"Volem donar eines al petit comerç perquè es pugui anunciar en aquells llocs on passa molta gent", va dir el president de l'Adehc que va concloure l'exposició de la iniciativa afirmant que de moment serà una prova pilot d'un any, però que espera que més endavant el projecte es pugui estendre a l'entrada emplaçaments com el Dechatlon o el Complex Esportiu de Ca n'Arimon.

Edicions locals