El Recanvis Gaudí iguala el millor inici des de l'ascens a EBA

La temporada 2015-2016 el primer equip del CB Mollet també va començar amb una sola derrota en les set primeres jornades

Esports

Gran començament a la Lliga EBA
Gran començament a la Lliga EBA | Ona Cervera

Mollet del VallèsSergi Escudero

L'eliminació a la fase de grups de la Lliga Catalana no feia preveure un inici gaire positiu del Recanvis Gaudí a la Lliga EBA. Però els molletans s'han carregat aquesta hipòtesi i han arribat a la setena jornada amb sis triomfs i una sola derrota. "Només tenim un jugador de la temporada passada, el Marc Torres, i han pujat dos nois del filial. La resta, són jugadors nous que s'havien d'acoblar. Aquest fet i el desencert, expliquen l'eliminació", diu Josep Maria Marsà, l'entrenador del Recanvis Gaudí, segon a la conferència C-B de la Lliga EBA. 

Dissabte, va guanyar còmodament a l'Arenys Bàsquet, el quart classificat, per 90 a 71. La victòria es va forjar en el tercer quart, quan els de Marsà van escapar-se en el marcador gràcies a un parcial de 26 a 15 que va posar un 69 a 56. Amb aquest sisè triomf–el quart consecutiu– iguala el registre de les set primeres jornades de la temporada 2015-16, el millor després de l'últim ascens. "Hem de ser realistes. Ens falta un 5 i és complicat estar a dalt sense aquesta peça. Per mi els favorits per jugar les eliminatòries són el Pardinyes i el Sant Adrià. Nosaltres podem guanyar i perdre davant qualsevol equip". Diumenge (18 h), el Recanvis visitarà el Barberà, l'onzè. 

Edicions locals