La negociació entre Podem i Mollet en Comú, en punt mort

Els comuns mantenen l'oferiment de crear una llista conjunta amb el partit morat

Política

La negociació entre Podem i Mollet en Comú, en punt mort
La negociació entre Podem i Mollet en Comú, en punt mort

La possible reedició de Canviem Mollet es troba en un punt mort. Tot i que Mollet en Comú ha mostrat en reiterades ocasions la voluntat de concórrer a les eleccions de manera conjunta amb Podem, la formació morada apel·la als tempos de la seva organització a escala nacional i no descarta cap opció: ni presentar-se en solitari ni en coalició amb els comuns.

"Encara falta temps, però el que podem dir és que Podem serà present a les eleccions i que el nostre nom apareixerà a la papereta", diu Xavier Buzón, líder del cercle molletà, qui ha avançat que es presentarà a la reelecció com a candidat de Podem a Mollet, en les primàries que el partit farà a principis d'any a nivell municipal.

Dilluns, membres d'ambdues formacions mantenien una reunió de la qual no ha sortit cap proposta. "Les converses continuen obertes de moment", explica Marina Escribano, de Mollet en Comú, qui confirma que de moment no s'ha convocat cap altra reunió entre les dues parts i que no s'han abordat qüestions com qui encapçalaria una possible llista conjunta.

Així doncs, de moment, cada organització treballa per separat de cara a les municipals. D'una banda, a finals de setembre, Podem va posar en marxa el grup de treball municipalista orientat a analitzar i avaluar els principals problemes del municipi i elaborar el programa electoral "amb l'experiència acumulada en aquest mandat i la decisió i il·lusió d'aconseguir el canvi a Mollet", apunta Podem en un comunicat.

El grup de treball municipalista posa a disposició de la ciutadania i de tots i totes els seus simpatitzants i inscrits l'adreça de correu municipales.pdm19@gmail.com com a instrument de participació perquè qui ho vulgui pugui enviar-hi qualsevol idea, suggeriment o consulta sobre la feina i procés municipal del 2019.

Per la seva banda, des de Mollet en Comú continuen el treball en comissions per poder elaborar        el programa. "Anem sumant gent nova al nostre projecte", explica Escribano.

Edicions locals