Primera Jornada d’hospitalització i atenció domiciliària en salut mental

160 professionals es reuneixen a l'hospital de Mollet per compartir experiències sobre salut mental i addiccions

Societat

Hospital de Mollet
Hospital de Mollet

Mollet del Vallès

L’Auditori de l’Hospital de Mollet ha acollit el divendres la Primera Jornada d’hospitalització i atenció domiciliària en salut mental, organitzada pel Servei de Salut Mental i Addiccions, que ha comptat amb 160 professionals d’arreu de Catalunya, i en la qual s’han compartit diferents experiències i resultats preliminars dels diferents programes que es duen a terme a Catalunya.

Així mateix, s’ha presentat l’esborrany d’un document marc que recull les alternatives a l’hospitalització convencional i s’han realitzat dues taules rodones sobre atenció domiciliària i salut mental, d’una banda, i integració de serveis i implantació de models d’atenció, de l’altra.

Segons la Fundació Sanitària Mollet “la valoració ha estat molt positiva per part de les persones assistents ja que hi ha hagut oportunitat de compartir iniciatives en aquest àmbit a Catalunya, models en altres països d’Europa i perspectives de futur”.

La inauguració ha anat a càrrec del director general de l'FSM, Jaume Duran, i el director executiu del Sector Sanitari del Vallès Oriental del CatSalut, Joan Parellada. La direcció assistencial de l'FSM, Mireia Vicente i Sabina Molina, han fet la clausura-resum del primer bloc del matí, mentre que el comitè organitzador, representat per Antoni Corominas, Mar Bodas i Iría Domínguez, ha clos la jornada a la tarda.

Edicions locals