Inkemia vol retornar la seva seu social a Mollet

L'empresa biotecnològica va decidir traslladar-la a Madrid a l'octubre de l'any passat

Economia

L'empresa biotecnològica molletana InKemia IUCT Group té la intenció de retornar la seu jurídica de l'entitat a Mollet, després que l'any passat decidís ubicar-la a la població madrilenya de Tres Cantos arrel dels fets d'octubre.

El grup ha informat als òrgans reguladors del Mercat Alternatiu Borsari (MAB, on cotitza, que "després d'un exhaustiu anàlisis" el Consell d'Administració ha acordat el trasllat a Mollet, al carrer Álvarez de Castro, seu on es realitza la major part de l'activitat de la divisió de coneixement de l'empresa. El trasllat definitiu, però, haurà de ser aprovat per la propera la junta general d'accionistes.

Inkemia va traslladar la seu jurídica fora de Catalunya a finals de l'any passat com altres companyies arrel de la situació política catalana posterior al referèndum de l'1-O. En aquells moments, l'empresa estava pendent d'una operació d’emissió de bons a través de la borsa de Luxemburg i segons el president d'Inkemia, Josep Castells, "els inversors van considerar que calia un domicili social que no comportés incertesa i que donés seguretat".

El domicili social d'Inkemia IUCT Group es va traslladar a Tres Cantos, Madrid, on la companyia hi té una seu de recerca en funcionament des de fa més de deu anys.

Edicions locals