Els molletans ja poden triar en quin projecte urbanístic invertir 100.000 euros

L'Ajuntament proposa vuit projectes de millora que se sotmetran a votació fins al 23 de desembre

Societat

Els molletans ja poden triar en quin projecte urbanístic invertir 100.000 euros
Els molletans ja poden triar en quin projecte urbanístic invertir 100.000 euros

Els veïns de Mollet podran tornar a decidir a quin projecte destinar 100.000 euros d'inversió de l'Ajuntament, en una nova edició del procés participatiu Decideix 100.000 €. Aquesta és la segona vegada que es convoca aquest procés. El 2017 un miler de veïns van participar-hi i van triar la reforma de la placeta Sant Jordi, un projecte que s'ha tret a concurs aquest mes de novembre.

Així doncs, els molletans majors de 16 anys podran decidir fins al 23 de desembre on invertir 100.000 € del pressupost municipal de 2019 d’entre 8 projectes proposats, o bé proposar-ne un de nou. Aquests projectes ja es van presentar a la primera edició del Decideix 100.000 € i corresponen als més proposats per la ciutadania en el Pla d’Actuació de Mandat 2016–2019.

En aquesta ocasió, els projectes presentats són: la renovació del passeig de Cecs Bas, l’entorn del Teatre Municipal de Can Gomà, la plaça dels Voluntaris Olímpics i Paralímpics, la millora de les places Mercaders, Ramaders, Remença i Ferrers, la modernització de la plaça Nelson Mandela, la Ronda d’Orient davant l’Estació de França, renovar els jocs infantils del parc de la Farinera o la plaça de Mauthausen i el parc de la Plana Lledó i la substitució de l’arbrat dels barris de Can Borrell i Santa Rosa.

Modalitats per participar

Emplenant una butlleta en paper que pots descarregar i que es pot trobar a tots els equipaments i espais municipals que es podrà lliurar a l’Ajuntament o a qualsevol Centre Cívic o Cultural de la ciutat

A través del web municipal on també hi ha una fitxa concreta de cadascun dels espais proposats. Aquest procés online es fa a través de la plataforma participativa decidim.cat, que és on desenvolupen els seus processos les principals ciutats de Catalunya.

Edicions locals