ERC i MES consideren la querella de Monràs una 'persecució política'

Els regidors demanen a l'alcalde que acabi amb la via judicial i dialogui

Política

ERC i MES consideren la querella de Monràs una "persecució política"
ERC i MES consideren la querella de Monràs una "persecució política"

Mollet del Vallès

Sobre la querella presentada per l'alcalde Monràs i la Fiscalia per injúries i calúmnies, els responsables d'Ara Mollet consideren que "es tracta d'una persecució política contra unes idees i contra ERC i MES finançada amb diners públics", diu Manel Sostres. 

Els regidors defensen que les declaracions fetes en aquelles rodes de premsa s'emmarquen en la seva llibertat d'expressió. "Vam parlar en públic d'una sentència pública i no vam acusar ningú de cap delicte, només ens fèiem preguntes", assegura Sostres, qui afegeix que "parlem en seu política de la mala gestió mai amb la voluntat d'injuriar ningú".

Per la seva part, Vilaret remarcava que "s'estan dedicant diners de tots els molletans contra regidors escollits democràticament no només amb els serveis jurídics de l'Ajuntament sinó també contractant advocats penalistes externs que suposen més cost", denuncia.

Vilaret considerava que s'havia obert un procediment penal "perquè ens agafi por i fer-nos callar". En aquest sentit, la regidora assegura que "continuarem fent la nostra feina de fiscalització del govern amb respecte i sense por".

Ara Mollet ERC i MES demanen a l'alcalde Monràs que "retiri les acusacions i dialogui perquè no té cap sentit seguir així", asseguren.

Edicions locals