Els socialistes de Mollet, 'fins al monyo' de nacionalismes i guerres de banderes

El PSC comença una campanya per recollir propostes de cara a l'elaboració del programa electoral

Política

Els socialistes de Mollet, 'fins al monyo' de nacionalismes i guerres de banderes
Els socialistes de Mollet, 'fins al monyo' de nacionalismes i guerres de banderes

Mollet del Vallès

El PSC de Mollet ha iniciat aquesta setmana la campanya titulada Estic fins al monyo, una acció que vol "recollir el sentiment de milers de molletans que estan farts que la política estigui eclipsada pels nacionalismes, tant l'independentisme com l'espanyolisme ranci i caduc", explicava Mireia Dionisio, primera secretària del PSC molletà dimecres en la presentació de la campanya.

"Molta gent estem fins al monyo que se'ns acusi de mals catalans i mals espanyols i que no més es parli de guerra de banderes, fet que demostra la falta d'idees i propostes d'aquests partits", afegia Dionisio.

Per a la socialista, aquest debat provoca que "no es parli dels problemes reals de la gent". En aquest sentit, la campanya té un segon objectiu que és recollir idees i propostes per començar a elaborar el programa electoral socialista de cara a les eleccions municipals del 26-M. "Serà el programa electoral més plural i molletà de la història de la nostra ciutat perquè nosaltres volem parlar 100% de Mollet", assegura. Dionisio recalcava que hi ha líders independentistes que "diuen que els Ajuntaments han d'estar al servei de la República, nosaltres creiem que els Ajuntaments no han d'estar al servei de cap causa sinó al servei dels ciutadans".

Així doncs, amb la intenció de recollir les propostes i inquietuds ciutadanes, el PSC repartirà butlletes de la campanya Estic fins al monyo, on es podrà trobar un correu electrònic i un número de whatsapp perquè la gent pugui fer propostes i posar-se en contacte amb l'agrupació local socialista.

D'altra banda, i també en clau electoral, els socialistes encara no han iniciat el procés de primàries per a la tria del candidat a l'Alcaldia. En aquest sentit, Dionisio apunta que "per a nosaltres és més important el què que el qui, tot i que és evident q tenim un lideratge clar. Som un equip i estem segurs que l'executiva i l'assemblea del PSC sabrà escollir en el seu moment el millor candidat".

Edicions locals