L'Incasòl atén les queixes veïnals i arregla tres cases de Can Carol

Tres cases de Gallecs pateixen fortes inundacions a l'estiu després d'un enderroc dut a terme per l'Incasòl

Societat

Can Carol
Can Carol

Mollet del Vallès, Parets del Vallès

Tot i la tensió inicial, finalment, l'Associació de Veïns de Gallecs, el Consorci de l'Espai Rural –com a mediador– i l'Institut Català del Sol –Incasòl– han arribat a una entesa, en relació a les problemàtiques arquitectòniques de tres habitatges de Can Carol.

Pol Ansó, president de l'associació denunciava que per culpa de l'enderroc dut a terme abans de l'estiu d'un edifici adossat, els tres immobles havien tingut al setembre i octubre greus problemes de goteres. El cas més dramàtic era el d'una dona de 79 anys que tenia la casa negada d'aigua.

El divendres passat l'Incasol va començar les obres de reforma de les cases afectades i des d'aleshores segueixen en tasques de millora dels immobles. "Hem estat més de tres mesos ignorats, ens han fet patir molt", ha dit Ansó. A més afirma que els motius de l'enderroc "no són massa clars".

L'Incasòl, afirma que l'enderroc es va fer per "seguretat". L'institut afegeix que les obres de reforma per evitar les goteres es van dilatar durant tres mesos, per "problema de gestió". "Quan es va fer l'enderroc es va veure que hi havia més treballs a fer, i s'ha hagut de fer un nou contracte per manca de recursos", afirma Incasòl. Segons l'organisme públic "a l'agost s'aturen les licitacions i ningú esperava les pluges d'aquest estiu".

Des de l'Incasòl entenen les raons de desconfiança dels veïns i des de l'associació de veïns valoren que finalment s'hagin atès les demandes de les tres cases.

Edicions locals