'Hi ha molta gent que desconeix el que es fa des de Catalunya contra el càncer''

Es presenta la nova junta de Mollet de l'AECC – Catalunya contra el Càncer, presidida per Eva Jiménez

Societat

D'esquerra a dreta: Anna Novell, Cristina Salat i Eva Jiménez
D'esquerra a dreta: Anna Novell, Cristina Salat i Eva Jiménez

Mollet del Vallès

A un Centre Cultural La Marineta ple de gom a gom ha tingut lloc aquest dilluns la presentació de la nova Junta Local de Mollet de Vallès de l'AECC – Catalunya contra el Càncer.

Eva Jiménez, presidenta d'aquesta nova Junta Local, Anna Novell, tècnica de Salut Pública del consistori i Cristina Salat, vicepresidenta de la Junta Provincial de l'AECC de Barcelona, han estat les encarregades d'obrir l'acte.

Així mateix la presentació ha comptat amb la participació del doctor Joaquim Olivera que ha impartit la conferència "Alimentació saludable", el poeta Alejandro Chacón i el cantautor Joan Blau.

La nova Junta Local de l'AECC – Catalunya contra el Càncer de Mollet del Vallès portarà a terme diferents activitats com taules informatives, conferències, tallers i espectacles benèfics.

De la mateixa manera, Jiménez ha explicat que la junta té com a objectiu "arribar a la gent perquè coneguin els serveis que l'associació pot oferir, perquè hi ha molta gent que els desconeix". També ha afirmat que la fita és aconseguir "explicar tot el que es pot fer des de Mollet i Granollers per combatre el càncer, així com les activitats que es duen a terme ja".

La nova presidenta ha volgut donar les gràcies al suport de l'Ajuntament de Mollet i ha explicat que l'AECC de la ciutat disposa d'un espai de consulta els dimarts a la tarda al Centre Cívic de Can Borrell.

Jiménez ha fet menció a la seva experiència com a pacient de càncer de mama ara fa 16 anys i ha assenyalat que quan va ser coneixedora que tenia aquesta malaltia "l'últim en el que pensava era en mi, per això va ser tan important l'ajuda psicooncològica".

Per la seva banda Cristina Salat ha fet menció als àmbits d'actuació de l'Associació que són bàsicament quatre: campanyes de conscienciació de la salut, ajudes socials a qui no es pot pagar un tractament, ajuda psicooncològica i recerca.

Edicions locals