Els entrenadors del CF Mollet i la UD Molletense destaquen l'esportivitat del derbi

Jordi Gallardo i Antonio Filgaira, grans amics, van mostrar la seva alegria pel bon ambient que va regnar al camp i a la grada del Germans Gonzalvo

Esports

El derbi molletà va finalitzar amb empat a zero.
El derbi molletà va finalitzar amb empat a zero. | Sergi Escudero

Mollet del VallèsSergi Escudero

Ahir diumenge el Germans Gonzalvo va presenciar un derbi avorrit entre el CF Mollet i la UD Molletense que va acabar tal com havia començat: amb empat a zero. Amb prou feines es van veure aproximacions a l'àrea i el joc es va disputar generalment en el mig del camp. Malgrat això, va haver-hi un gran ambient a les grades del camp molletà, on es van aplegar prop d'un miler d'espectadors d'un i altre equip. Les aficions van conviure sense cap mena d'incident i només es van dedicar a animar als seus respectius jugadors.

"Ha estat un partit molt net. Com a ciutat hem estat l'orgull del futbol català. Les dues aficions s'han respectat en tot moment", va opinar Jordi Gallardo, el tècnic dels blanc-i-vermells, en finalitzar el derbi. En la mateixa línea es va expressar el seu homòleg dels blanc-i-blaus, Antonio Filgaira, gran amic de Gallardo, amb qui va conversar tranquilament després del matx: "l'ambient del Germans Gonzalvo ha estat molt bonic. No he escoltat cap insult ni hi ha hagut cap discussió".

Els dos entrenadors també van estar d'acord a l'hora d'analitzar el vist en el terreny de joc. "Ha estat un partit molt tàctic, una partida d'escacs. Hem canviat una mica el nostre sistema de joc per estar protegits en defensa i sortir al contraatac", va opinar Gallardo. "Sabem com de difícil és fer-li un gol a la Molletense perquè són un dels tres equips que menys n'han rebut a la lliga. Crec que l'empat és just", va afegir. Antonio Filgaira, per la seva banda, va recordar que "durant la setmana ja havíem parlat sobre que es preveia un partit tàctic. Això, sumat al fet de tractar-se d'un derbi, ha fet que fos un partit molt intens, però poc vistós per l'espectador". 

I així va ser. Fins i tot, a la mitja part, en broma alguns aficionats van amenaçar amb marxar del camp si durant la segona part no es veien més ocasions de gol que en la primera. Pràcticament no en va haver-hi i igualment es van quedar al Germans Gonzalvo. "Som dos equips que ens basem en les nostres solideses defensives. Qui s'havia d'atrevir a arriscar-se aleshores? El resultat és totalment just. Si guanyem al Montcada el cap de setmana, el punt davant el Mollet el donarem per bo", va concloure l'entrenador de la Molletense.

Edicions locals