El Gran Recapte vol recollir 60 tones de menjar al Baix Vallès

Al Baix Vallès es disposaran un total de 40 punts de recollida d'aliments

Societat

El Gran Recapte vol recollir 60 tones de menjar al Baix Vallès
El Gran Recapte vol recollir 60 tones de menjar al Baix Vallès

Baix Vallès

Divendres i dissabte són els dies assenyalats pel Gran Recapte. La iniciativa del Banc dels Aliments espera poder atendre 2.500 persones al Baix Vallès i repartir una mitjana de 24 quilos d'aliments i altres béns de necessitat primària a cada persona beneficiària d'aquesta iniciativa social.

Durant els dos dies hi haurà al Baix Vallès 40 punts de recollida d'aliments, en especial, productes com oli, llet, llegums cuits, llaunes de sardines i tonyina, i bolquers per a nadons, entre altres.

A Mollet s'atendran 711 persones, a través de la parròquia Sant Vicenç; a Parets seran 346 beneficiàries a través de la parròquia de Sant Esteve; a Montornès, 465 a través de Càritas; a la Llagosta, 482 a través de l'Associació de Voluntariat Social Rems i El Far, servei social evangèlic; a Montmeló, 298, per mitjà de la parròquia de Santa Maria; a Sant Fost, 110, també a través de la parròquia; i a Martorelles se'n beneficiaran 90 persones, per mitjà de l'entitat Pa de Vida.

Així mateix, tot i que no hi haurà tots els voluntaris esperats per l'organització, s'ha assegurat que tots els punts de repartiment "contaran, amb una persona que els gestioni".

Edicions locals