T-Bikes obre una nova tenda al sector Iveco de Parets

La nova botiga té 500 m2 i aspira a convertir-se en referent al Baix Vallès en ciclisme de Trail i BTT

Societat, Economia, Esports

T-Bikes obre una nova tenda al sector Iveco de Parets
T-Bikes obre una nova tenda al sector Iveco de Parets

Parets del Vallès

La inauguració del nou KFC no ha estat l´única d’aquesta setmana al sector comercial Iveco de Parets: el passat dissabte també obria portes oficialment T-Bikes, una tenda de ciclisme especialitzada en BTT i Trail que aspira a convertir-se en punt de referència en aquesta disciplina esportiva al Baix Vallès.

Ja fa 9 anys que va néixer T-Bikes com a tenda de poble. En concret, a Lliçà d’Amunt, on es troba Can Tiret. De fet, “la T del nom no és de Trail bikes, com es pugui pensar, sinó de Tiret Bikes”, explica el gerent de l’establiment, Francesc Padró de Can Tiret qui, a més, és president de l’Associació 24 Hores de Ciclomotors de Lliçà d’Amunt.

“Va arribar un moment en que necessitàvem més espai, i per poder créixer, vam pensar que aquest espai a l’Iveco era l’idoni”, explica. Un espai que en total compta amb 500 metres quadrats, 100 d’ells dedicats al taller de reparació situat a primera planta. A planta baixa, hi ha l’exposició de bicicletes “i a més, hi ha prou espai a la zona per poder provar-les”, afegeix Padró.

A més, no només es dediquen a la tasca més comercial de compra-venda de bicicletes i la seva reparació, sinó que son “molt actius a l’hora de dinamitzar la pràctica d’aquest esport, amb equips de BTT, Triatló o bé organitzant la Trail de Resistència del Vallès. I ara que som a Parets, ens plantejarem a veure si fem alguna cursa aquí”, conclou.

Edicions locals