Mollet encendrà els llums de Nadal aquest dimecres

La novetat més destacada de la programació d'enguany és l'espectacle familiar 'Carrilló Noël' de la companyia La Tal

Cultura

Dimecres va arribar el Nadal a la ciutat, amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc. I fins al 5 de gener es faran més d'una cinquantena d'activitats per tot Mollet. La novetat més destacada d'enguany és l’espectacle Carrilló Noël, que la companyia de teatre internacional La Tal representarà a la plaça Prat de la Riba. Amb més de 30 anys d’experiència La Tal porta un muntatge original i divertit, que farà les delícies del públic. Les representacions es realitzaran el 14 de desembre, a les 19 h, 19.45 h i 20.30 h.

Pel que fa a la resta d'actes, també hi haurà la il·luminació de La casa del Tió i la xocolatada infantil a la Masia de Can Borrell (dimecres a les 18 h), la Marató radiofònica per la campanya de recollida de joguines de la Creu Roja, que organitza Ràdio Mollet (14 de desembre), la nova edició del Mercat Nadalenc a la plaça de Prat de la Riba, amb parades de menjar, beguda o ornaments (del 14 al 16 d desembre), la Fira del Regal de Nadal, a la rambla Balmes amb Fiveller (del 21 al 23 de desembre) o el pessebre vivent al parc de Can Mulà (el 22 i 23 de desembre), entre d'altres.

Durant tot el mes, amb l'objectiu de facilitar l’accés als eixos comercials, es tornaran a oferir tiquets de 30 minuts d’aparcament gratuït a les zones blaves.

L'enllumenat nadalenc

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, la regidora de Comerç, Mercè Pérez, i representants dels teixit comercial de la ciutat s’encarregaran dimecres (17.30 h) d’encendre la il·luminació de Nadal. Aquesta any l’encesa ha canviat d’ubicació: serà als Quatre Bancs –la Rambla amb el carrer de Barcelona–, en comptes de la plaça de Prat de la Riba. L’horari de l’enllumenat nadalenc serà de les 17.30 h fins les 22.30 h fins al 7 de gener. Com ja fa anys que passa, tota la il·luminació serà de baix consum de "per celebrar un Nadal respectuós amb el medi ambient i l’estalvi energètic".

Edicions locals