Escribano serà cap de llista de Mollet en Comú

Les converses entre Mollet en Comú i Podem segueixen parades tot i que Escribano vol la "unitat d'esquerres"

Política

Escribano serà cap de llista de Mollet en Comú
Escribano serà cap de llista de Mollet en Comú

Mollet del Vallès

La candidatura de Marina Escribano per liderar Mollet en Comú a les pròximes eleccions municipals ha quedat ratificada pels vots de 92 de les 130 persones -70,76%- inscrites al cens de participació del partit.

Així es va fer públic el dimarts en una assemblea que la formació va celebrar al Centre Cultural la Marineta de Mollet, tot i que els resultats es coneixien des que la votació, en la que només es presentava la regidora que el 2015 va anar com a segona de les llistes de Canviem Mollet-Entesa, es va celebrar el cap de setmana passat.

"L'assemblea serveix per proclamar la candidatura guanyadora i per agrair el suport unànime que em dóna molta empenta i molta força per encapçalar el projecte", explicava Escribano a La Marineta.

De la mateixa manera, la candidata va assenyalar els pròxims passos de la formació: "Ara el que regeix el calendari és l'elaboració del programa", va dir Escribano per afegir que també s'ha de produir "l'elaboració la llista per formar la candidatura".

Per últim la cap de llista va asseverar que les converses amb Podem per aconseguir "la unitat de les esquerres" estan de moment aturades. "Hem tingut un parell de converses, les hem anat a buscar, però de moment la unió no ha estat possible", va explicar Escribano. "Elles tenen els seus tempos", va dir la candidata.

Edicions locals