El pessebre vivent més antic del Vallès, un any més a Sant Fost

Segons l'organització, prop de 200 persones col·laboren a l'espectacle

Societat

Pessebre de Sant Fost
Pessebre de Sant Fost

Sant Fost de Campsentelles

Els 52 anys d'antiguitat que té el pessebre vivent de Sant Fost el converteixen en el més antic del Vallès i tota una referència a Catalunya. Des de 1967 se celebra aquest esdeveniment de forma ininterrompuda, que la mateixa organització ha definit com "el Pessebre vivent dels efectes especials de Catalunya".

En l'edició d'enguany, que comptarà amb la col·laboració de "prop de 200 persones", les funcions es celebraran el 9, el 16, el 23, el 25, el 26 i el 30 de desembre, i l'1, el 6 i el 13 de gener.

De la mateixa manera es realitzaran dues funcions per dia, a les 18 i a les 19 h, excepte el 6 i el 13 de gener quan només es durà a terme una sessió única a les 18.30 h.

Organitzat per l'Associació Pessebre Vivent i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Fost, l'espectacle té més de 20 escenes. A més a més, els assistents tenen a la seva disposició aparcament gratuït a la plaça de la Vila, al voltant de l'Ateneu i al Pavelló Poliesportiu 2. Així mateix, també seran obsequiats amb "pa torrat amb allioli i un traguet o un bon trago de vi del poble" abans de les representacions.

Edicions locals