El partit islàmic PRUNE proposa deu accions per millorar Mollet

Va ser en l'acte de presentació oficial del partit, dissabte a la Sala Fiveller

Política

El president de PRUNE Mollet (esquerra) amb el president de PRUNE Espanya
El president de PRUNE Mollet (esquerra) amb el president de PRUNE Espanya | Mohamed Amine Balghouch el Gourari ‏

PRUNE (Partido de Renacimiento y Unión de Europa) va fer dissabte la presentació oficial a la Sala Fiveller, com un dels partits que es presentaran a les eleccions municipals de la ciutat el pròxim 26 de maig. En l'acte, el president i cap de llista del partit, Mohamed Amine Balghouch, va explicar deu accions que volen portar a terme per millorar Mollet.

De totes elles, Balghouch en destaca quatre. Primer, "reformar els sous dels càrrecs polítics a l’Ajuntament" (rebaixar-los). Segon, "apoderar els barris: "els veïns haurien de tenir més veu i sempre que els polítics realitzen alguna gestió o actuació, haurien de consultar-ho als veïns per veure si és adient o no", a més, es proposa "acostar l'Ajuntament a la ciutat i que tot el que es faci sigui visible a la ciutadania". Tercer, "potenciar la participació ciutadana en la vida social i econòmica de Mollet". I quart, "dinamitzar la participació del jovent de Mollet en tots els àmbits d’interès general".

La resta de propostes són "potenciar polítiques socials i d’habitatge", "fer una educació alimentària", "contribuir a la política de feina activa", "fer de Mollet una ciutat neta, sostenible i confortable per a tots els veïns" i "lluitar per la igualtat efectiva de tots els ciutadans". A més, s'aposta "per una protecció decidida i ferma de l'espai natural de Gallecs".

A més, el candidat afirma que són "un partit de centre que volem donar més veu a la ciutadania" i que tenen "les bases de la religió musulmana: la justícia social i econòmica, la democràcia i la igualtat".

Per últim, quant a la primera participació en les eleccions municipals de la ciutat, no pretenen "aconseguir un regidor, ni dos, ni tres, ni guanyar, l'objectiu és participar i que la gent sàpiga que és el que volem"

En l'acte hi van intervenir Mohamed Amine Balghouch el Gourari (president de PRUNE Mollet), i altres membres del partit com Ismail Cuellar de la Torre, Abdeslan Hamadi Hamed, Yihad Sauri Carrasco i Dris Mohamed Amar. A més, també hi va participar Ahmed Dib L'Hioui (president de PRUNE España). Al matí, a més, es va celebrar el congrés nacional del partit a Mollet.

La primera junta de PRUNE Mollet

En les darreres setmanes també s'ha fet pública la primera junta de la secció molletana de PRUNE, que està formada per Mohamed Amine Balghouch el Gourari (president), Pedro Angel Lopez (secretari), Mohamed Amine Balghouch el Gourari (tresorer) i Mokhtar Belghouch el Jerrari (vocal).

Tanmateix, la junta es renovarà pròximament, ja que després de la presentació, "molta gent ens ha contactat", diu Balghouch.

Edicions locals