La CUP reclama il·luminació a la passera que uneix Mollet i Martorelles

El partit molletà considera que l'estat actual del pas provoca inseguretat entre els usuaris

Societat

A la passera s'hi accedeix des del carrer de la Indústria
A la passera s'hi accedeix des del carrer de la Indústria | CUP Mollet

Martorelles, Mollet del Vallès

La CUP Mollet ha reclamat aquesta setmana que es millori de manera urgent la il·luminació dels accessos i de la passera de vianants que uneix Mollet i Martorelles creuant el riu Besós.

Mercè Solé, ha recordat que “aquest és el pas utilitzat diàriament per nombroses persones que s’adrecen o tornen de l’estació, als serveis del nostre municipi o als seus llocs de treball, i és el més directe dels existents”.

Solé ha explicat que la CUP Mollet ha rebut aquestes darreres setmanes vàries queixes de ciutadanes “sobre la inexistència de cap mena d’il·luminació a l’accés molletà de la passera, al carrer de la Indústria i sobre gran part del traçat de la mateixa”.

La portaveu de la CUP ha denunciat “la manca de manteniment que l’ajuntament molletà dedica a aquesta zona” i ha alertat que “la situació actual dificulta un trànsit mínimament normal i genera una gran inseguretat entre les persones que hi ha de transitar en hores nocturnes”.

Per aquest motiu, la CUP Mollet ha reclamat als responsables de l’equip de govern de l’Ajuntament de Mollet, que “actuïn amb la màxima agilitat possible per eliminar aquesta situació de risc, dotar el carrer de la Indústria d’il·luminació i acordar amb el consistori veí de Martorelles, una solució de millora pel tram de la passera entre els dos municipis”.

Edicions locals