La Fiscalia demana cinc anys de presó per una baralla a l'antiga discoteca Eibisi

Aquest dijous està previst que l'Audiència de Barcelona jutgi els fets, que es remunten al 2013

Societat

La Fiscalia demanen cinc anys de presó per una baralla a l'antiga discoteca Eibisi
La Fiscalia demanen cinc anys de presó per una baralla a l'antiga discoteca Eibisi

Montornès del Vallès

L'Audiència de Barcelona acollirà aquest dijous el judici a tres homes que van protagonitzar una baralla a les portes de la discoteca Eibisi. La fiscalia els acusa d'un delicte de lesions pel qual demana cinc anys de presó.

Els fets es remunten al 14 de juliol de l'any 2013, quan, segons les qualificacions de fiscalia, es va iniciar una baralla a l'interior de la discoteca. Davant la situació, els responsables de seguretat del local van actuar per separar el grup que s'estava barallant i els va fer fora per dues portes properes, fet que, segons interpreta la fiscalia, va propiciar que l'esbatussada continués a fora del recinte.

Així doncs, els tres acusats i tres persones més que no van ser identificades, van tirar la víctima a terra i van propinar-li cops de puny i de peu al cap, que van ocasionar lesions de diversa consideració a la víctima.

Un punt conflictiu

La baralla que es porta a judici aquest dijous és una mostra dels conflictes relacionats amb aquest local nocturn, abans, Eibisi, i que des del juny de 2016 va passar a denominar-se Bora-Bora.

A l'octubre, els ajuntaments de Granollers i Montornès del Vallès denunciaven que la discoteca Bora-Bora produeix greus perjudicis al veïnat per alteració de l'ordre públic amb sorolls, brutícia, consum abusiu d'alcohol i substàncies prohibides, danys a la propietat privada i al mobiliari públic, etc, fet que ha provocat intervencions constants per part de les dues policies locals i dels Mossos d'Esquadra.

En aquest sentit, des que va entrar en funcionament la discoteca, el mes de juny de 2016 fins a 30 de juny de 2018, es van registrar 49 intervencions de la Policia Local de Granollers, a les quals caldria sumar-hi les de la Policia Local de Montornès del Vallès i les del Cos de Mossos d'Esquadra. El consistori granollerí, a més, destacava que entre l'11 i el 26 d'agost l'Ajuntament va denunciar 36 incidents per comportaments incívics derivats de l'activitat del Bora-Bora que es traduiran en els corresponents expedients sancionadors.

Edicions locals