Els equips molletans volen continuar en ratxa

Tant el CF Mollet com la UD Molletense tenen partits assequibles el cap de setmana

Esports

En el derbi molletà van empatar a zero.
En el derbi molletà van empatar a zero. | Marc Barrio

Mollet del Vallès

Tant el CF Mollet UE com la UD Molletense se'n van anar de pont amb bones sensacions. Els de Jordi Gallardo van guanyar per 1 a 4 al camp del Pubilla Casas i són cinquens amb 24 punts, empatats amb el quart, el Premià, i han sumat 22 dels últims 27 punts possibles. 

Els d'Antonio Filgaira, per la seva banda, van igualar a 1 al camp de la Zona Sud amb el tercer, el Montcada, i porten set partits seguits –cinc empats i dos triomfs– sense conèixer la derrota. A més, en aquests enfrontaments només han rebut dos gols en contra.

El diumenge (18.30 h), el Mollet rebrà el Canyelles, 10è amb 17 punts a la taula classificatòria del grup 2 de Segona Catalana. És una bona oportunitat perquè els del Germans Gonzalvo puguin acostar-se al trio capdavanter format pel Montcada, amb 30 punts, i el Turó de la Peira i l'Escola Futbol Mataró, els dos amb 32, si algun dels tres equips ensopega.

La Molletense visitarà dissabte (17.45 h) el camp del Sarrià, 12è amb 16 punts, amb l'objectiu d'escalar posicions a la part mitja de la taula. Ara és vuitena amb 20 punts. 

Edicions locals