Emfo engega tres cursos per a persones a l'atur

Des del maig s'han posat en marxa 13 cursos de formació

Economia

Emfo ha iniciat aquest mes tres nous cursos adreçats a persones a l'atur. Amb aquests ja són 13 els que ha posat en marxa des del maig, els quals han estat sol·licitats per 1.428 persones. 

  El Servei de Formació de l'Empresa Municipal per la Formació ocupacional i l'Ocupació (Emfo) la setmana passada posava en marxa tres nous cursos de formació per a persones en situació de desocupació. En concret, les instal·lacions d'Emfo acullen el curs d'Informàtica, ofimàtica i Internet bàsic, de 65 hores i, a l'Ateneu Gran, el curs de Tècniques administratives d'aprovisionament, de 80 hores.
Divendres també començava, al CIRD Joanan Barcala, el curs d'Auxiliar d'infermeria en geriatria. Aquest curs té una durada de 300 hores de les quals 80 són de pràctiques en residències geriàtriques.

ALTA DEMANDA

Amb aquests tres cursos, ja són 13 els que Emfo ha engegat des del maig, amb un total de 1.545 hores de formació. Els cursos han estat sol·licitats per 1.428 persones i hi han accedit 216 alumnes, ja que hi ha 16 places per curs. 
Emfo preveu posar en marxa 15 cursos més de formació ocupacional des del setembre fins al desembre d'enguany. Aquests tractaran l'àmbit administratiu, de la informàtica, d'anglès, de geriatria i d'energia solar. Les persones interessades han de fer una prova de selecció prèviament per tal d'assegurar que el nivell d'entrada és l'idoni per poder fer el curs i assolir els seus objectius.

Edicions locals