Actuació per lluitar contra la presència de rates

La brigada de jardineria fa una intervenció a la plaça d'Andalusia

Societat

Actuació per lluitar contra la presència de rates
Actuació per lluitar contra la presència de rates

La brigada de jardineria de l'Ajuntament de Mollet duu a terme una actuació per eradicar la presència de rates a la plaça d'Andalusia, un problema que s'arrossega fa anys.

La presència de caus de rates sota la vegetació d'aquesta plaça ha estat un problema present des del principi de la urbanització de la zona. "Tot i les intervencions de jardineria i fins i tot actuacions amb verí que no afectava les persones, es va veure que no s'acabava de solucionar el problema", explicava l'alcalde, Josep Monràs, dimecres en una nova sessió de Facebooklive.

En aquest sentit, l'alcalde indicava que ha demanat al departament de jardineria una actuació "de contundència" per solucionar aquest tema de "salubritat pública". Fonts municipals apunten que "s'han netejat les bardisses que hi ha a la plaça per tal d'eliminar els caus que hi havia amagats".

Monràs, però, alertava que el problema també respons a una part d'"incivisme" ja que "els nens del parc llencen el tros d'entrepà o les llaminadures entre la vegetació i això fa de reclam dels rossegadors", assegurava.

 

Edicions locals