Mastercold il·lumina l'estadi del RCD Espanyol

L'empresa molletana ha estat l'encarregada d'instal·lar els 388 projectors led repartits per la casa blanc-i-blava

Esports

El nou aspecte del RCDE Stadium
El nou aspecte del RCDE Stadium | RCDE

Mollet del VallèsSergi Escudero

En començar el derbi català entre l'Espanyol i el Girona, alguns aficionats locals es devien fregar els ulls. De cop, la seva vista els mostrava un paisatge nítid, el paradís dels fotògrafs, i no una carrinclona penombra que forçava els nervis òptics. No havia tingut lloc cap miracle, sinó que l'empresa molletana Mastercold havia instal·lat un nou sistema d'il·luminació –per valor d'1,2 milions d'euros– que es va estrenar en aquell partit.

L'oasi de llum enmig de la foscor és possible gràcies a 388 projectors led repartits en una passarel·la metàl·lica ubicada a 35 metres d'altura respecte al terreny de joc. Això, permet la gravació en qualitat 4K amb un total superior als 3.000 en la càmera principal durant les retransmissions televisives.

"Nosaltres col·laborem amb l'Espanyol des del 2009, quan van inaugurar el nou estadi. Des d'aleshores, els portem a terme tasques de manteniment de la instal·lació, però sobretot de gestió", expliquen fonts de l'empresa al diari Som. "Som els responsables que tots els esdeveniments celebrats en aquest estadi funcionin bé i que es puguin fer les retransmissions televisives pertinents", afegeixen. 

La inauguració de la nova il·luminació va anar acompanyada d'un espectacle de llums previ al començament del partit.

Edicions locals