Mollet en Comú llança una campanya participativa per crear el seu programa electoral

La formació liderada per Marina Escribano permetrà tant a inscrits com a no inscrits aportar les seves propostes al programa de les municipals del maig

Política

Marina Escribano
Marina Escribano

Mollet del Vallès

Un mes després que Marina Escribano quedés ratificada com a cap de llista de Mollet en Comú, la formació d’esquerres –encara amb la incertesa de si farà un front unitari d’esquerres amb Podem- ha anunciat que posa en marxa una campanya participativa per elaborar un programa de cara a les eleccions municipals del maig.

La campanya que rep el nom de “Participa – elaborem el programa en comú”, estarà oberta tant a persones inscrites a la formació com a les que no ho estan. “Amb la voluntat d’escoltar a tothom que tingui alguna cosa a dir”, expliquen des del partit, els molletans podran fer "les seves aportacions al programa".

En l’actualitat la Comissió de programa de la formació es troba treballant en l’elaboració d’un document basat en àmbits com l’educació, la sanitat, el medi ambient, la via pública, l’urbanisme, l’habitatge, el treball, la gent gran, els serveis socials i l’economia, entre altres.

Així doncs, segons expliquen des de Mollet en Comú, s’ha habilitat “un espai a la pàgina web (www.molletencomu.cat/participa) per tal que tothom que ho desitgi pugui aportar les seves propostes d’una manera senzilla i directa, i d’aquesta manera assolir un programa que representi les veritables inquietuds de la ciutadania de Mollet”.

Edicions locals