Tot preparat per a la tradicional Cavalcada dels Reis d'Orient a Mollet

Els reis mags arribaran a l'estació de tren de Mollet Sant Fost i recorreran els carrers de la ciutat fins a la plaça Major

Cultura

Tot preparat per la tradicional Cavalcada dels Reis d'Orient a Mollet
Tot preparat per la tradicional Cavalcada dels Reis d'Orient a Mollet | Ajuntament de Mollet

Mollet del Vallès

Un any més els Reis d’Orient recorreran els carrers de Mollet aquest dissabte en la seva tradicional Cavalcada.

A les 18.38 h Ses Majestats arribaran a l’estació de Mollet-Sant Fost i serà allí on es muntaran a les carrosses per començar el seu recorregut pels carrers de la ciutat.

Com en altres anys, el recorregut passarà pel carrer de Berenguer III, plaça de Catalunya, avinguda de la Llibertat, plaça Major (19.30 h, aproximadament), avinguda de Burgos, avinguda de Jaume I i avinguda d’Antoni Gaudí.

A més a més els infants que assisteixin a la Cavalcada podran veure les carrosses de l’Estrella, del Patge Xumet –amb efectes de llum, so i fum-, del Carter Reial, dels tres Reis, i el camió Carboner, els camions dels bombers i les ambulàncies.

Totes elles estaran acompanyades pels tambors del Centre Aragonès, del Centre Cultural Andalús i l’Associació Musical Pau Casals. En total es formarà una comitiva amb més de 300 persones que portaran 90 quilos de carbó i 1.656 de caramels no transgènics, sense gluten i amb colorants d’origen natural.

El lliurament de les claus de la ciutat es farà a la plaça Major, davant de la Casa de la Vila, amb la presència de l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i amb una coral formada per d’alumnes de tercer i quart de primària de l’Escola Sant Gervasi.

Per una Cavalcada segura

Donada l’alta participació que s’espera per a l’esdeveniment, l’Ajuntament de Mollet s’ha volgut fer ressò d’alguns consells de seguretat de la direcció general de Protecció Civil del departament d’Interior de la Generalitat:

Portar els infants agafats de la mà i explicar-los com han d’actuar si es perden; acompanyar als punts de control policial o de seguretat si es troba un infant perdut; determinar una zona de reunió per a grups en cas de dispersió; romandre darrere les tanques de seguretat; no acostar-se a les carrosses ni intentar pujar-hi; i evitar pujar als infants damunt dels elements de mobiliari urbà.

Edicions locals