La il·luminació de la ronda d'accés a l'Hospital cada cop més a prop

La instal·lació del nou enllumenat tindrà dues fases i un cost total de 112,618,51 euros

Societat

La il·luminació de la Ronda Pinetons cada cop més a prop
La il·luminació de la Ronda Pinetons cada cop més a prop

Mollet del Vallès

Si el mes de setembre l’Ajuntament de Mollet anunciava que la Ronda dels Pinetons, una via de trànsit rodat als afores de la ciutat, disposaria finalment d’enllumenat entre l’Hospital de Mollet i el Parc de Bombers, el passat divendres es treia a concurs la primera fase d’aquest projecte que tindrà un cost total de 112,618,51 euros.

Aquesta primera fase del projecte consisteix en la instal·lació d’enllumenat a la ronda entre els carrers Santiago Tiffon i Santa Perpètua, la part més propera al centre de salut i on hi ha la parada d’autobusos. En la segona part del projecte, les obres es realitzaran entre els carrers Rafael Casanovas i el carrer Santiago Tiffon.

Així mateix, mentre la primera part tindrà un cost de 53,520,55 euros i la despesa en la segona ascendirà fins els 59.097 euros.

Segons explica la proposta publicada, si s’ha decidit realitzar dues ofertes d’obra pública, és per agilitzar la instal·lació de l’enllumenat en tota la ronda. Això significa que aviat es podria anunciar la segona fase de la inversió pública i els treballs de les dues fases podrien coincidir en el temps.

D’aquesta forma, els veïns de Mollet podran veure en els pròxims mesos nou columnes amb dues llumeneres LED cada una, de 9 metres, disposades a la mitjanera de la ronda que milloraran la seguretat viària del tram de carretera. En la segona fase es disposaran 11 columnes amb un total de 22 llumeneres LED.

Les propostes podran ser presentades fins al 18 de gener i una vegada adjudicada la contractació pública, l’empresa guanyadora tindrà un màxim de dos mesos per realitzar les obres.

Aquesta licitació és el resultat d’una de les exigències que Canviem Mollet va fer al govern municipal per tirar endaevant els pressupostos de la ciutat.

Edicions locals