L’Ajuntament porta la fibra òptica a cinc zones dels polígons de la ciutat

El projecte tindrà una despesa de 120.812 euros i comptarà amb la col·laboració de les operadores de fibra

Economia

Instal·lació de coure
Instal·lació de coure

Mollet del Vallès

La fibra òptica arribarà a algunes zones dels polígons d’activitat econòmica de Mollet en els pròxims mesos. Això és el que es desprèn del projecte d’obres que el passat divendres el consistori de la capital baixvallesana va treure a concurs i que ja havia anunciat el 20 de març.

La inversió, que significarà la renovació del cablejat de coure i les instal·lacions aèries d’algunes zones poligonals de la ciutat, suposarà una despesa de 120.812,58 euros. Una vegada hagi estat resolt el concurs públic, amb últim dia per poder presentar-hi propostes el 18 de gener, l’empresa guanyadora tindrà 28 dies per dur a terme les obres.

D’aquesta forma, l’Ajuntament de Mollet serà el responsable de finançar l’obra civil mentre que les empreses operadores de fibra tenen el compromís de disposar el nou cablejat de fibra òptica.

En total són cinc les zones en què s’han detectat mancances. L’entorn del carrer Molí de Can Basses, de l’avinguda Can Magarola, del carrer del Coure, de l’avinguda Can Prat i del carrer Bilbao seran els emplaçaments escollits per dur-hi a terme les obres.

L’objectiu de la licitació és dotar aquestes zones dels polígons “d'una xarxa de veu i dades que millori la connectivitat i, consegüentment, les empreses puguin prestar els seus serveis amb la qualitat necessària”.

 

Edicions locals