Il Circo Italiano aterra aquest cap de setmana a Mollet

De divendres a diumenge presentaran l'espectacle 'Somnis' al parc de ca l'Estrada

Cultura

Il Circo Italiano aterra aquest cap de setmana a Mollet
Il Circo Italiano aterra aquest cap de setmana a Mollet | Il Circo Italiano

Il Circo Italiano s'instal·larà aquest cap de setmana al parc de ca l'Estrada de Mollet per representar l'espectacle Somnis. Un xou amb què es podrà gaudir de "dues hores per somiar i somriure en família", com asseguren des de Circ Germans Rossi, SL, els creadors i productors.

Seran cinc sessions que es representaran entre divendres (19 h), dissabte (17 h i 19.30 h) i diumenge (12 h i 17 h) i les entrades tenen un preu a partir de 10 euros.

Com és habitual en el circ, "la fusió de cultures enriqueix encara més si cap el resultat de cada número". Així que dos ballarins sobre patins, un malabarista excepcional, vuit acròbates, una equilibrista en roda alemanya, dues ballarines de Guinea Conakry i una vintena d’artistes procedents principalment de la coneguda saga circense dels Rossi interpretaran una gran varietat de disciplines de circ i crearan el radiant vestit de colors que llueix en l'actual espectacle de la companyia. També hi serà l'increïble home bala. Tot això, coreografiat per l’artista internacional Anna Infant i George Momboye, que ve de París exclusivament per impregnar a la pista d'Il Circo Italiano el seu savi i glamurós moviment ètnic.

Amb l'objectiu de posicionar Il Circo Italiano "en un circ de qualitat amb prestigi en tota Europa", es presentarà una explosió de colorit que començarà i es desenvoluparà al món d’il·lusió d’una jova nena somiadora. Sota la lluna i els estels s’exhibiran brillants tècniques de circ al ritme d'una banda sonora pròpia.

Somnis és un espectacle essencialment familiar, artísticament ambiciós, que proposa a tots els espectadors acostament i respecte cap als somnis i les il·lusions dels més petits, deixant-los veure que amb passió i perseverança es compleixen. Tot plegat, és guiat pels pallassos Paute i Capitano.

Edicions locals