El CF Mollet UE comença l'any amb el somni de l'ascens a l'horitzó

La UD Molletense visitarà diumenge el camp del colíder, el Turó Peira

Esports

El CF Mollet ha sumat 28 dels últims 33 punts.
El CF Mollet ha sumat 28 dels últims 33 punts. | Arxiu

Mollet del VallèsSergi Escudero

En el pitjor moment de la temporada, quan el CF Mollet només havia sumat dos punts en les cinc primeres jornades del grup 2 de Segona Catalana, el president Jordi Candela va sentenciar en una entrevista al diari Som que l'objectiu seguia sent retornar a Primera Catalana al final d'aquesta temporada.

Allò que aleshores semblava una utopia ja és una aspiració lògica en haver sumat des d'aquell moment 28 dels 33 punts possibles i haver-se situat en la quarta posició, a només dos punts del tercer, el Montcada, i a vuit del primer i el segon, l'EF Mataró i el Turó Peira, respectivament. 

Per començar el 2019, el Mollet afrontarà un partit complicat davant el cinquè, el Premià. Serà diumenge (12 h) al Germans Gonzalvo. Jordi Gallardo ja no podrà comptar amb Omar Qanni, qui ha retornat al Sabadell Nord.  

La Molletense visita al colíder

Els d'Antonio Filgaira, setens amb 23 punts, començaran l'any diumenge (12.15 h) en un dels escenaris més complicats que els hi podia tocar: el camp del Turó Peira, el colíder del grup 2 de Segona Catalana, que porta set triomfs consecutius i ha guanyat tots els partits a casa, excepte el de l'empat davant el Premià. 

Edicions locals