Adjudicades les obres dels camps de futbol molletans

Les intervencions seran el canvi de la gespa artificial del camp 1 del Germans Gonzalvo i la col·locació d'una pèrgola al camp de la Zona Sud

Esports

Es canviarà la gespa del camp 1 del Germans Gonzalvo.
Es canviarà la gespa del camp 1 del Germans Gonzalvo. | CF Mollet UE

Mollet del Vallès

Després del contratemps en les obres de canvi de gespa artificial al camp 1 del Germans Gonzalvo, que no es van poder fer al desembre –data prevista– a causa de l'al·legació d'una de les empreses licitants, el 27 de desembre es va portar a terme l'adjudicació inicial de l'obra al Banco Bilbao Vizcaya Argentaria i, segons fonts de l'Ajuntament de Mollet, en 10 dies es farà l'adjudicació definitiva. 

La intervenció suposarà un cost  de 268.681 per les arques municipals que, a banda del canvi de gespa, també anirà destinat al reaprofitament d'aquesta en la zona d'escalfament situada darrere del camp 1 i en el perímetre exterior dels carrils de la pista d'atletisme.

La pèrgola de la Zona Sud

Una altra de les obres importants que es faran en els recintes esportius molletans aquest 2019 serà la construcció d'una pèrgola metàl·lica sobre les grades existents al camp de futbol de la Zona Sud, la casa de la UD Molletense. L'empresa adjudicatària de les tres licitadores és RT Neogrup SL, la qual portarà a terme l'obra amb un cost de 85.920 euros.

Edicions locals