'Super López' i 'Tina Superbruixa' es projectaran aquest gener a la Sala Fiveller

Es podran veure dissabte 19 i diumenge 20 de gener

Cultura

'Super López' i 'Tina Superbruixa' es podran veure aquest gener a la Sala Fiveller
'Super López' i 'Tina Superbruixa' es podran veure aquest gener a la Sala Fiveller

El cicle de cinema de la Sala Fiveller ja prepara la seva segona sessió de pel·lícules. Després d'estrenar els passats 22 i 23 de desembre amb Leo da Vinci, misión Mona Lisa i El Cascanueces i los cuatro reinos, el pròxim dissabte 19 (18 h) és podrà veure Super López, i l'endemà –diumenge 20 de gener– es projectarà Tina Superbruixa. Nova aventura d'hivern. L'entrada per a cadascuna de les dues sessions té un preu de 3 euros.

El primer llargmetratge, protagonitzat per Dani Rovira i dirigit per Javier Ruiz Caldera, està basat en el còmic Super López, que narra la historia del superheroi, que prové del planeta Chitón.

Pel que fa al segon, també es tracta d'una adaptació d'una protagonista de llibre. En aquest cas, de novel·la. La Tina haurà de viatjar en el temps fins a l'Edat Mitjana per salvar el Nadal i tots els nens del món.

Programació del primer trimestre de l'any

A més d'aquestes dues pel·lícules, durant el primer trimestre de l'any se'n podran veure vuit més a la Sala Fiveller. Seran Durante la tormenta (2 de febrer), Ralph rompe internet (3 de febrer), El veredicto (16 de febrer), Spider man. Un nuevo universo (17 de febrer), La noche de los 12 años (16 de març), Astérix, el secreto de la poción mágica (17 de març), Viudas (30 de març), Animales fantásticos: Los crímenes de Grindelwald (31 de març).

Dos centenars d'assistents

El primer cap de setmana de cinema a la Sala Fiveller va acollir uns 200 assistents. En plena campanya nadalenca, menys de 100 persones van veure Leo da Vinci, misión Mona Lisa el 22 de desembre. L'endemà es va compensar amb més de 100 persones que van assistir a El Cascanueces i los cuatro reinos. Des del consistori s'espera arribar "almenys a un 50% de l'entrada" en cada projecció, i tenint en compte que a la Fiveller hi caben 200 persones, l'estrena va aconseguir just aquesta xifra.

Edicions locals