Podem abandona Canviem Mollet i crearà grup municipal propi

El partit lila acusa ICV i EUiA d'"incomplir els acords subscrits" i de voler-se apoderar de l'espai de Podem

Política

Podem abandona Canviem Mollet i crearà grup municipal propi
Podem abandona Canviem Mollet i crearà grup municipal propi

El divorci a Canviem Mollet s'ha consumat. Podem ha decidit posar fi a l'acord de coalició amb ICV i EUiA i crearà un grup municipal propi.

Segons la formació lila, el 27 de desembre el cercle de Podem Mollet va celebrar una assemblea en què es va tractar entre altres temes l'anàlisi de la situació de Canviem Mollet i es va decidir "de manera unànime denunciar l'acord de la coalició Canviem Mollet". Podem acusa ICV i EUiA "incomplir reiteradament" els acords subscrits i considera que hi ha hagut "una ruptura de la mínima confiança i lleialtat per al projecte polític que va portar a la signatura dels esmentats acords".

Podem considera que els seus fins ara socis de coalició han "anteposat interessos partidistes i electorals als interessos i benestar de la gent tal com es va poder constatar en la votació de els últims pressupostos municipals el passat mes de desembre".

Podem Mollet opina que "no existia voluntat d'esmena o esperit de mantenir la coalició política entre ICV i EUIA respecte a Podem" i que la creació d'una nova formació política (Mollet en Comú) per part d'ICV i EUIA, i l'abandó del projecte polític que representava Canviem Mollet "són circumstàncies que no són possibles passar per alt per Podem".

La formació, a més, en un dur comunicat, acusa ICV-EUiA de voler crear un nou partit "amb l'objectiu d'apropiar-se de l'espai polític que representa Podem" i d'una "deriva política cap a posicions polítiques incompatibles amb la defensa dels interessos generals de la ciutadania".

Així doncs, Podem va comunicar aquest dijous via mail la seva decisió a ICV i EUiA i assegura que ha iniciat els tràmits legals per crear el Grup Municipal de Podem Mollet.

 

Edicions locals