Una estudiant estatunidenca del MIT fa classes a alumnes del Sant Gervasi

Afura Taylor és estudiant del Massachusetts Institute of Technology

Societat

Una alumna estatunidenca del MIT fa classes a alumnes del Sant Gervasi
Una alumna estatunidenca del MIT fa classes a alumnes del Sant Gervasi

Afura Taylor, una estudiant de 2n curs del Massachusetts Institute of Technology (MIT), impartirà classes durant tres setmanes als nois i les noies de 1r i 2n de Batxillerat de les modalitats tecnològica i científica de l'Escola Sant Gervasi.

L’estada s'emmarca en el programa MISTI Global Teaching Lab del MIT, que ofereix als estudiants més joves d'aquesta famosa institució i universitat estatunidenca l’oportunitat de completar la seva formació fent classes de ciències i tecnologia com a col·laboradors en escoles d’arreu del món durant unes setmanes.

L'Escola Sant Gervasi, gràcies a la mediació de la Fundació [email protected], participa per segon any consecutiu en el programa que inclou una preparació prèvia dels candidats i de les candidates sobre tècniques d’ensenyament, materials i plataformes educatives que, posteriorment, enriqueixen les classes de les escoles hostes. Les classes que ofereixen sota la supervisió dels professors i les professores del centre ajuden a desvetllar l’interès de l’alumnat per diversos temes de ciència i tecnologia presentats amb perspectives diferents de les tradicionals; d’altra banda, esdevenen una oportunitat per conèixer de primera mà les característiques del Campus de Recerca del MIT i del sistema educatiu dels Estats Units.

La participant del MISTI Global Teaching Lab farà una estada de tres setmanes a l'Escola Sant Gervasi, del 7 de gener al 3 de febrer. Durant la seva estada, l’Afura serà acollida per dues famílies del centre. 

Edicions locals