La Fiscalia demana cinc anys de presó per a una dona que va estafar els seus familiars

L'acusació també demana que la presumpta estafadora aboni la quantia sostreta i 5.400 euros de multa

Societat

La Fiscalia demana cinc anys de presó per a una dona que va estafar als seus familiars
La Fiscalia demana cinc anys de presó per a una dona que va estafar als seus familiars

L'Audiència Provincial de Barcelona acollirà el dijous el judici contra una dona de Mollet del Vallès per "un delicte d'estafa continuada". En total la Fiscalia del cas ha fet una petició de pena de presó de cinc anys i 5.400 euros de multa. A més haurà de retornar en concepte d'indemnització la quantitat estafada.

Segons el relat de la Fiscalia, el 30 de març de l'any 2010 l'acusada, aprofitant-se de la seva relació d'amistat i "parentesc" amb els denunciants i com a persona que treballava en una immobiliària, es va oferir com a intermediària per gestionar-los la compra d'una segona residencia.

Els denunciants van entregar-li un xec de 17.000 euros a l'acusada en una Caixa de la Llagosta que teòricament corresponien a la paga i senyal de l'immoble. La mateixa denunciada va actuar d'una forma similar el 5 de maig quan els va demanar un xec que ascendia a 3.000 euros.

"L'acusada no va realitzar cap gestió, va abandonar el seu domicili i va evitar tenir cap relació amb els perjudicats", conclou l'escrit de la fiscalia.

Edicions locals