Fer rebrà el Micròfon de l'Any de Ràdio Mollet

En la 38a festa del mitjà també es lliurarà el premi a la Notícia de l'Any i diverses mencions a entitats i col·laboradors

Cultura

El dibuixant d’humor, historietista i molletà d’adopció Fer rebrà dimarts el Micròfon de l'Any, en la 38a Festa de Ràdio Mollet. Es tracta d'un guardó que es lliura als molletans que més lluny han portat el nom de la ciutat.

La seva extensa trajectòria i la Creu de Sant Jordi que li va atorgar la Generalitat el passat juliol, sustenten aquest homenatge. Com a curiositat, Fer no té previst fer cap discurs quan reculli el premi, sinó que farà allò que millor sap fer: dibuixar. Serà en directe davant tots els assistents.

La festa, que es farà dimarts –el dia de Sant Vicenç– a les 18.30 h al Mercat Vell, també servirà per lliurar un premi a la Notícia de l'Any, per a l’esdeveniment més noticiable del 2018, i diverses mencions. Concretament en seran tres per a entitats molletanes i una per un col·laborador de Ràdio Mollet. Enguany, també hi haurà un reconeixement especial per al microespai de Ràdio Mollet Tastets de llengua coincidint que aquest 2019 ha arribat als 500 programes. 

Per últim, l'esdeveniment comptarà amb dues actuacions locals: el duo musical Red Velvet Duo i l'espectacle de màgia de Kilinmag.

Edicions locals