Estrena de la Cuca Molla per la festa major d'hivern

Serà en dues cercaviles dissabte i diumenge

Cultura

Estrena de la Cuca Molla per la festa major d'hivern
Estrena de la Cuca Molla per la festa major d'hivern

La Cuca Molla s'estrena a la festa major d'hivern de Mollet amb dues actuacions. El nou bestiari molletà, impulsat per una vintena de famílies i promogut pel Casal Cultural, que va sortir per primer cop el passat 19 d'agost –durant la festa major d'estiu–, participarà aquest cap de setmana en dues cercaviles.

La primera serà dissabte. Acompanyada pel Moll Fer torrat i la Santa Teca morada, arrencaran a les 11 h des de la plaça Prat de la Riba i una hora més tard tornaran a la mateixa plaça perquè cadascun dels tres bestiaris mostrin els seus particulars balls. Dissabte al matí, a més, el Ball de Diables de Mollet farà una tabalada que començarà a les 11.30 h a la rambla Nova amb via Ronda i acabarà a les 12 h a Prat de la Riba amb la cercavila de la Cuca Molla, i Morats i Torrats. Tot seguit, Morats organitzarà un acte sorpresa per commemorar el 25è aniversari de les colles.

25a trobada gegantera

La segona aparició de la Cuca serà diumenge durant la 25a trobada gegantera de Sant Vicenç. La plaça Prat de la Riba acollirà a les 10 h la plantada dels gegants molletans i de les colles convidades –Argentona, Cubelles, Drac d'Or de l'Hospitalet de Llobregat, la Garriga, Manlleu, Martorell, el Prat de Llobregat i Cornellà. A les 11.30 h arrencarà la cercavila, amb la participació de la Cuca Molla i l'Escola Bressol Gegants de Mollet, i a les 13.30 h es farà novament a Prat de la Riba el ball de final de festa.

Edicions locals