Ciutadans demana potenciar la formació professional per lluitar contra l'atur juvenil

Els diputats David Bertran i Nacho Martín Blanco divendres visitaven Mollet

Política

Ciutadans demana potenciar la formació professional per lluitar contra l'atur juvenil
Ciutadans demana potenciar la formació professional per lluitar contra l'atur juvenil

Els diputats de Ciutadans al Parlament David Bertran i Nacho Martín Blanco van assistir divendres a un acte de la formació taronja a Mollet, celebrat a l'Hotel Catalan, en què es van tractar les propostes que el partit té en l'àmbit de joventut.

El regidor i portaveu de Cs a Mollet, Francisco Muñoz, va recordar que el ple municipal de novembre va aprovar el nou Pla Local de Joventut amb el suport del partit taronja, el qual, però, reclama recursos per poder-lo desenvolupar. "Vam votar a favor perquè es van acceptar les nostres propostes però és necessari que el pla tingui dotació econòmica", deia Muñoz.

Per la seva part, els diputats convidats van assegurar que Cs és el grup parlamentari "més actiu en matèria de joventut al Parlament. Som els que més propostes de resolució hem presentat", assegurava David Bertran. Bertran, però, lamentava que "portem al Parlament temes concrets i que preocupen als joves, però només es parla del procés".

En aquest sentit, Nacho Martín Blanco, apuntava que a Cs "ens preocupa l'atur juvenil però el debat actual no ens permet activar les polítiques que voldríem", indicava.

Bertran apuntava que "la meitat dels treballs dels joves són temporals" i assegurava que una de les línies de treball és potenciar la formació professional. "Hi ha llocs de treball que no s'estan cubrint, com els experts en ciberseguretat", exemplificava.

Els dos diputats van animar els presents a participar i demanar el vot per Ciutadans en les properes eleccions del 26-M. "Estic segur que obtindrem un resultat històric", concloïa Nacho Martín Blanco.

A l'acte també va assistir el coordinador d'Organització del Vallès Oriental i Osona i regidor protaveu a Parets del Vallès, Manuel Losada.

Edicions locals