Interior es manté en silenci davant la carta dels alcaldes que reclamen millores pel Parc de Bombers

Els alcaldes de les poblacions on treballen els Bombers de Mollet reclamen millores per al cos

Societat

Interior es manté en silenci davant la carta dels alcaldes
Interior es manté en silenci davant la carta dels alcaldes

Governs municipals de colors molt diferents s’unien fa un mes per una causa comuna. Mollet, la Llagosta, Santa Perpetua de Mogoda, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Parets del Vallès, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Martorelles i Gallifa enviaven una carta al Departament d’Interior en què preguntaven per la situació de deteriorament del Parc de Bombers de Mollet.

“Falten bombers professionals, mitjans materials i un correcte estat de manteniment tant del vestuari del personal com del material d’intervenció, així com dels vehicles i les instal·lacions del parc”, assenyalava la carta signada per alcaldes del PSC, ICV-EUiA-E, CiU, ERC i formacions municipalistes. Així mateix, la missiva mostrava la preocupació per la “vaga d’hores extres” que al desembre anunciava el cos de bombers. 

Des del Departament d’Interior afirmen que no han respost a la carta perquè no l'han rebuda. Els ajuntaments expliquen que és fals, ja que ells tenen un rebut electrònic que acredita la presentació de la sol·licitud.

Edicions locals