L'Ajuntament de Mollet contracta 31 aturats de llarga durada

Les persones beneficiades hauran de realitzar un curs de 60 hores de formació

Societat

EMFO
EMFO

Mollet del Vallès

A través d'EMFO, l'Ajuntament de Mollet ha posat en marxa el programa Treball i Formació. És el 6è any en què s'obra aquesta convocatòria de la qual segons ha assegurat el consistori, "es beneficiaran 31 persones, igual que en les dues edicions anteriors".

L'alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor d'Ocupació, Raúl Broto, faran la presentació el dilluns 28 de gener.

"El projecte combina formació i contractació i s'adreça a persones en situació d'atur beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania, i a persones aturades de 45 anys que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi de desocupació", assenyalen des de l'òrgan públic.

Aquests plans inclouen un contracte de sis a dotze mesos a jornada completa per a realitzar tasques administratives, de peó, de suport a equipaments municipals i de civisme, entre d'altres.

A més, tots els plans d'ocupació faran 60 hores de formació: 30 hores de competències digitals bàsiques i 30 hores dedicades al desenvolupament d'estratègies personals pel manteniment i consolidació del lloc de treball.

El programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya, el departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, i el Fons Social Europeu.

Edicions locals