L'Ajuntament elabora un protocol contra les violències sexuals en espais d'oci a Mollet

El consistori l'està treballant amb tècnics de la Diputació i participació del teixit associatiu

Societat

L'Ajuntament de Mollet ha posat en marxa l'elaboració d'un protocol local d'actuació per evitar les violències sexuals en espais d'oci de la ciutat.

Aquesta és una nova acció dins la campanya No és No contra les violències sexuals a l’espai públic, que es va iniciar al municipi fa dos anys.

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, de la mà de la Diputació de Barcelona, treballa en l’elaboració d’aquest protocol local de prevenció, detecció, actuació i recuperació davant les violències sexuals en espais d’oci que inclou també una guia de recomanacions.

De l’elaboració d’aquest protocol se n’encarreguen un grup motor, format per personal tècnic especialitzat de l’Ajuntament de Mollet, i també d’una comissió participativa, integrada per associacions, entitats i col·lectius que participen normalment en activitats d’oci a la ciutat.

Aquestes actuacions formen part del III Pla d’igualtat de gènere 2016-2020 de l’Ajuntament de Mollet, que té un compromís ferm en la lluita contra les desigualtats per motiu de gènere i contra la violència masclista.

Edicions locals