Comencen les obres de reforma de la plaça Sant Jordi

El projecte preveu la millora de l'accessibilitat i el trànsit de vianants i té un preu d'uns 112.000 euros

Societat

L'Ajuntament de Mollet comença les obres d'adequació de la plaça de Sant Jordi, una reforma sorgida del procés de decisió ciutadana Decideix 100.000 €

El projecte posa especial èmfasi en l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques. En aquest sentit, i tenint en compte l’important nombre de gent gran que és usuària de la residència que hi ha a tocar de la plaça i que, per tant, utilitza quotidianament aquest espai, es prioritzarà el disseny d’itineraris accessibles.

Així, per exemple, en aquest espai de prop de 1.000 metres quadrats, s’adequaran trams del paviment per transformar-lo en tàctil facilitant la mobilitat de les persones invidents o amb problemes visuals. En aquest cas, el propòsit es donar-los informació sobre el seu entorn per tal de millorar la seva seguretat com a vianants.

També amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat i fer de Mollet una ciutat més amable i integrada amb el seu entorn i amb les persones que l’habiten, entre d’altres, les actuacions comportaran la substitució del paviment de panot a les zones de pas; la pavimentació amb llosa i peces de formigó a la zona central amb petites línies de gespa natural a la zona oest; la renovació del mobiliari urbà o l’enjardinament de l’espai.

Aquest projecte té un pressupost de 112.000 euros aproximadament

Edicions locals