Monràs decidirà en els propers dies si es presenta com a candidat a l'Alcaldia

El PSC obre aquest dimecres el procés de primàries per triar el cap de llista del partit a les municipals del 26-M

Política

Monràs dedicirà en els propers dies si es presenta com a candidat a l'Alcaldia
Monràs dedicirà en els propers dies si es presenta com a candidat a l'Alcaldia

En els propers dies se sabrà si l'actual alcalde, Josep Monràs, tornarà a presentar-se com a candidat del PSC a l'Alcaldia de Mollet.

L’executiva del PSC ha aprovat el calendari de primàries perquè els i les militants que desitgin encapçalar la candidatura de les properes eleccions municipals ho comuniquin a l’agrupació. Aquestes primàries començaran aquest dimecres 6 de febrer i duraran fins al dimarts dia 12. A partir d’aquest moment, els pre-candidats/es hauran de començar la recollida d’avals, els quals hauran de ser lliurats com a molt tard el 26 de febrer.

La decisió de Monràs

En paral·lel, aquest dilluns, l'actual alcalde socialista, Josep Monràs, a través d'una intervenció a Facebook, no desvetllava encara si la seva intenció era repetir com a alcaldable o no. De fet, Monràs explicava que ho comunicaria "en els propers dies" i que està fent una "reflexió serena i amb la família" per prendre la decisió. "Si no tinc el suport de la família se'm fa molt difícil", deia. Monràs també agraïa l'entrega de les 400 firmes de ciutadans que li han demanat que es torni a presentar com a candidat. De fet, la setmana passada, Monràs i membres del partit rebien part d'aquests ciutadans a la seu del PSC.

 

Edicions locals