Es declaren deserts els premis de composició de cobla i sardanes Josep Solà

Dues peces han estat escollides finalistes i se sometran a votació popular

Cultura

Els premis de composició d’obres per a cobla i composició de sardanes del 16è Certamen Josep Solà - Ciutat de Mollet de Sardanes i Música per a Cobla han quedat deserts.

Així ho decidia dimecres al migdia el jurat. Amb tot, s’han escollit dues sardanes finalistes que optaran a un premi popular de 600 euros i un accèssit de 200 euros. Es tracta d’Estimat Tortell Poltrona, de David Esterri (Lleida, 1970) i Murmuri de Nenúfars, de Lluís Alcalà (Barcelona, 1979). L’elecció i el veredicte del tema guanyador tindran lloc durant el concert de Nadal que cada any organitza l’entitat molletana Tradicions i Costums. Pel que fa als treballs que no han estat premiats, es poden recollir fins al 30 de setembre a la casa de la vila.
El concurs està promogut per l’Ajuntament de Mollet i compta amb la col·laboració de Tradicions i Costums. L’objectiu del certamen és promoure la sardana i la música per a cobla. Des d’enguany, també es ret un homenatge al mestre molletà Josep Solà i Sànchez, Medalla de la ciutat, que va morir el març de l’any passat.

Edicions locals