El doctor Jaume Vilaseca s'integra a la candidatura d'ERC Mollet

El partit presenta alguns dels candidats independents que formaran part de la llista per al 26-M

Política

El doctor Jaume Vilaseca s'integra a la candidatura d'ERC Mollet
El doctor Jaume Vilaseca s'integra a la candidatura d'ERC Mollet

Ara Mollet ERC continua amb el degoteig de noms que formaran part de la llista del partit de cara a les eleccions del 26-M. Aquest dimarts, el torn ha estat per a alguns dels independents que estaran integrats a la candidatura, entre els quals el doctor Jaume Vilaseca.

Vilaseca és un d'aquells noms més que reconeixibles per a bona part dels molletans. Llicenciat el 1976 en Medicina i Cirurgia, els seus inicis com a doctor van ser a Mataró i Santa Perpètua de Mogoda i finalment a Mollet, on ja era conegut per la tasca del seu pare, també metge a la ciutat. Durant trenta anys va ser metge de capçalera a Mollet, i el 2008, quan era doctor al CAP de Can Pantiquet, es va jubilar.

Segons ha explicat el mateix Vilaseca, "mai abans havia estat en política però fa uns dos o tres anys vaig vincular-me a ERC", ha dit el doctor, qui opina que "la democràcia es basa en les eleccions lliures i en l'alternança al govern. A Mollet cal un canvi perquè fa temps que hi ha gent descontenta amb aquest Ajuntament. L'Oriol garanteix un canvi generacional, més transparència i més proximitat", considera.

Més noms a la llista

Els altres dos membres independents de la llista que s'han presentat aquest dimarts han estat Sergi Suárez i Dolors Andrés. Suárez és un jove estudiant de Dret de 21 anys que havia format part de la Joventut Socialista i que és membre del col·lectiu jove Atzarola, format fa uns mesos. Suárez assegura que no va dubtar en formar part de la llista d'ERC perquè "des d'un punt de vista nacional, Mollet ha d'estar en la lluita per defensar la República, però també és una candidatura municipalista i d'esquerres, que ha de fer que Mollet continui sent una ciutat d'esquerres", ha apuntat.

Per la seva part, Dolors Andrés, col·laboradora amb entitats vinculades amb la gent gran, ha assegurat que és "independent, però sempre m'ha agradat la política i fa anys que segueixo l'Oriol i m'agrada", ha assegurat Andrés, qui creu que "la ciutat necessita un canvi de dinàmica".

Segon el candidat, Oriol López, la llista que es presentarà oficialment el proper 15 de febrer al Mercat Vell, representa una candidatura "àmpllia, amb gent que prové de diferents tradicions i que ha de ser el pal de paller del canvi a Mollet".

Edicions locals